Sesongkontingent
Dersom ditt bedriftsidrettslag(BIL) ikke er medlem av Vest-Agder bedriftsidrettskrets, vil du registreres uten bedriftstilknytning. Redusert sesongkontingent kun for medlemsbedrifter.
Priser og medlemsliste finnes på denne siden: http://vest-agder.bedriftsidretten.no/hovedside/velg-aktivitet/terrengkarusellen/priser
Terrengkarusellen 2018 består av 19 løp og terminlisten finner du her: http://vest-agder.bedriftsidretten.no/hovedside/velg-aktivitet/terrengkarusellen-krsand/terminliste-2018

Enkelt å være med
Det er ikke nødvendig å gi beskjed om du ikke kan være med på ett eller flere arrangement og du velger selv om du vil delta med eller uten tidtaking på det enkelte arrangement.

Løypene er ferdig merket til kl. 13:00 løpsdagen. Kommer du i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i side-målteltet. Har du tatt tiden selv, kan denne også skrives på listen, i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt.

Konkurranse med tid - start 17.30-18.15. (kl. 18:00 om høsten)
Løpene gjennomføres med puljestarter hvert 3. minutt. Det er ikke forhåndspåmelding til løpene(eller puljene). Alle registrerte løpere(startnummer m/strekkode) må passere gjennom en sluse for å få avlest strekkode. Oppfylling av ny pulje starter straks den forrige har løpt.

Ved innkomst må alle passere gjennom mål-slusen for å få avlest strekkoden på ny, dette for å få registrert sluttid.

Milslukeren
Vi setter opp en egen pulje kl. 17:15 for løpere som vil gjennomføre 2 runder på tid. Det er også mulig å starte tidligere, ta tiden selv på 2 runder, og skrive den på listene i målteltet. Resultatlistene får en egen seksjon for 2-rundesløperne.

Tips!! Vil du unngå trengsel, unngå de første puljene.

Fleksistart uten tid - fra 13.00

  • Gå eller jogg turen, uten å lese deltagerkortet før du starter.
  • Pass på at ditt kort registreres ved mållinjen.
  • Vi registrerer deg som deltaker, uten tidtaking(fullført).

Årspremie:

  • Alle som deltar på 7 eller flere løp vil motta en årspremie (hentes ved årsfesten i november 2018).