Bli med på Skandinavias råeste skirace!

Arrangementet er en heisbasert konkurranse hvor man forflytter seg ved å ta heis opp på de høyeste fjelltoppene i Hemsedal Skisenter,og kjører ned til neste heis i den angitte konkurranse-runden på raskest mulig tid.

Konkurransen er delt inn i tre øvelser: Juniorklasse 14-17år, Racingklasse 18år+ samt en Hyggeklasse uten rangering. Man velger selv om man ønsker å delta på alpint, snowboard eller telemark. I junior og racingklassen deltar man på lag i klassene herrer, damer eller mix. Det er 2 eller 3 pers pr. lag, og det er gjennomsnitts tiden innad i laget som teller. I tillegg kåres beste dame og herre individuelt i klassen 18år+.

I Hyggeklassen kan du stille på lag eller alene, men det er ingen rangering eller premier i denne øvelsen.

Man starter i rekkefølge etter når man har meldt seg på, hyggeklassen starter tilslutt.

Deltakeravgiften er flg:

Racingklassen(18år+) 450,- pr.pers (eks. skipass) og inkluderer blant annet startnummer til odel og eie. Premie til de tre beste lagene i dame, herre og mixklassen i tillegg til premiering av raskeste dame og herre, og mulighet til å vinne flotte trekkepremier.

Juniorklassen(14-17år) 250,- pr.pers (eks. skipass) og inkluderer blant annet startnummer til odel og eie. Premiering av beste ungdomslag i klassene jenter, gutter og mix, og mulighet til å vinne flotte trekkepremier.

Hyggeklassen(14år+) 350,- pr.pers (eks. skipass) og inkluderer blant annet startnummer til odel og eie, og mulighet til å vinne flotte trekkepremier.

Min Side

På min side kan man endre klasse og endre lag. Skal man bytte lagnavn, så må man først legge inn det nye laget, og deretter velge dette laget.

Skal man selge sin plass, så må man først aktivere kode på min side, denne koden gir man til kjøper, som igjen bruker fanen kjøpt/overtatt plass til å registrere seg som deltaker.