Hvordan selge et startnummer

Noen arrangement tillater at du selger startnummeret ditt til en annen deltaker hvis du ikke kan delta selv.  Hvis arrangementet tillater dette blir valget "Aktiver kode for å selge plass" tilgjengelig når du trykker på det aktuelle arrangementet i påmeldingsoversikten din.

Slik gjør du det:
  • Trykk på påmeldingen du ønsker å selge
  • Klikk på Aktiver kode for å selge plass
Det vil da bli generert en transfer-kode som du får opp på skjermen.  Denne transfer-koden skal du gi til den som kjøper plassen din.  Han eller hun skal så melde seg på med den vanlige påmeldingslenken til arrangementet – men velge “Kjøpt/Overtatt plass”.  Din påmelding blir automatisk strøket samtidig som kjøperen melder seg på.  Det påløper et behandlingsgebyr som kjøper må betale for å omregistrere plassen.  Gebyret varierer fra arrangement til arrangement (ofte ca 100 kroner) som kjøper må betale. Han/hun får en faktura på det på e-post.
 
Hvis du ønsker å deaktivere transfer-koden din kan du trykke på Deaktiver kode for å selge plass.

NB! Økonomisk oppgjør mellom kjøper og selger håndteres direkte mellom kjøper og selger.  Så pass på at du har ordnet en sikker måte å få oppgjør for ditt startnummer før du gir transfer-koden til kjøperen.