Midnattsolrittet består av 4 distanser:

30 om dagen 34km.

o Trimritt uten tidtaking. Har du aldri deltatt så kan dette være distansen for deg. Her teller ikke tiden, men heller turen og opplevelsen som står i sentrum. Balansen kjører felles oppvarming før start.

Start og mål på Mørkved

COOP-rittet 53km.

o Mosjonsritt der alle kan delta.

Folkefesten på sykkel. Fra Fauske startes det i pulje etter pulje. Lag, bedrifter og andre om hverandre. Nevner du Midnattsolrittet til folk så er det ofte denne distansen de tenker på.

NYTT I 2017: Trimgrupper uten tidtaking. Her er Turen i sentrum. Du blir ikke tatt tiden på og betaler også en lavere lisens. (50,- i stedet for 200,-)

Start fra Fauske

YT-Rittet 95km.

o God fart i 98km! Vil du sykle litt lengre? Prøv denne distansen. Start og mål på Mørkved..

o 3 grupper med fartsholdere: 28km/t, 30km/t og 32km/t. Vi har fartsholdere i front av gruppa som sørger for at gjennomsnittsfarten blir det som er avtalt.

Start og mål på Mørkved

Gomfjord - Mørkved 128km.

o Opplev den vakre Nordlandskysten! Den største utfordringen i Midnattsolrittet! Har du syklet litt regelmessig så kan dette passe for deg. Traseen følger den vakre kysten fra Glomfjord og nordover til Mørkved. Flere starttidspunkt etter hvor lang tid du regner med å bruke. Egen eliteklasse på denne distansen.

Start fra Glomfjord