Sett av datoen lørdag 3. september 2022!

Da arrangeres nemlig Gran Fondo Strade Statskog for sjette gang! Vi er veldig stolte over at vi klarte å gjennomføre Gran Fondo Strade Statskog i koronaåret 2021, selv med de restriksjonene som vi måtte pålegge rytterne. Stor takk til alle som stilte opp og gjennomførte på en trygg måte!

Vi åpner for påmelding til 2022-utgaven mandag 19. september- og her gjelder det å være raskt ute for å sikre seg en plass. Vi satser på korona-fri utgave neste år, og at vi kan få plass til enda flere deltagere - men årets ritt ble utsolgt åtte måneder før start, så det lønner seg å være raskt ute og benytte seg av early bird-pris!

Rittet har vært en kjempesuksess siden oppstarten i 2017, med svært mange gode tilbakemeldinger fra alle deltagerne. Av alle som har ratet rittet på Facebook har samtlige gitt maks poeng! Rittet har vært utsolgt hvert år etter det. I 2021 utvidet vi deltakerantallet med 50 prosent, men rittet ble likevel utsolgt åtte måneder før start.

Det at rittet tydeligvis har truffet mange som ønsker å ha en utfordring der de kan stille med enten racer eller terrengsykkel, i variert terreng og i et skikkelig sykkelritt, der du kan føle deg som en proff for en dag. Derfor er vi glade for at vi også kan videreføre dette i 2022.

Gran Fondo Strade Statskog var det første turrittet i Norge med både grus og asfalt som arrangeres som landeveisritt, det vil si at du kan stille med både landeveissykkel, cross-sykkel eller terrengsykkel. Hva som egentlig lønner seg er det ikke noe entydig svar på! Enkelte steder vil du ha fordel av terrengsykkel, mens andre steder vil racer lønne seg.

Vi ønsker deg velkommen til Gran Fondo Strade Statskog 3/9/2022!