Vi arrangerer også i år stafett i halvmaraton-løypen. Sett sammen de lagene dere vil, av kvinner og menn blant idrettskolleger, naboer, venner, jobbkolleger, familie, det som måtte passe for dere. Det er fem etapper, men det går selvsagt an å stille med færre enn fem på laget, om noen vil løpe mer enn en runde.

Start og mål vil være inne på løpebanen til Haugesund friidettsstadion. Det løpes i rundløyper i Haraldsvangområdet med 3 runder for 5 km og 5 runder for halvmaraton. Merk at det skal løpes en hel runde ekstra inne på banen som avslutning på halvmaraton.
I år blir det maksimalt 200 løpere på 5 km og 200 på halvmaraton. Disse startes i heat av 25 løpere som slippes ut cirka hver 30 sekund. Tiden starter når løperene passerer startportalen. Det vil bli premiert basert på nettotider (tidene som registreres i startportal og målportal.

Startnummer kan hentes i DeepOcean Arena kl 17-19 fredag ettermiddag eller i teltet ved friidrettsbanen kl 10-12 lørdag formiddag.I den grad det er kapasitet er det samtidig mulig med etteranmelding.