Info om Vårdilten 2021

Vårdilten starter onsdag 7. april 2021 kl. 18.00 presis fra Rattviksvingen på Gåseid. Bruk webpåmeldingen som er åpen til kl. 17.30 på løpsdagen, onsdag 7. april. Da er du sikret sluttid på den elektroniske resultatlista som vises straks løperen er i mål, på nettsiden www.eqtiming.no

Vi har også trimklasse uten tidtaking, uansett alder og kjønn. De kan starte når som helst mellom kl. 17 og kl. 18. De vil også være med i trekningen av premier. Prisen her er 75 kr per deltaker, uansett alder. De må også registrere seg på nett.


Utdeling av startnummer foregår i startområdet på løpsdagen fra kl. 17.00.

Vårdilten går på fortau fram til Borgund Legekontor og på grusvei inne på Museumsområdet. Løypa er delvis flat bortsett fra en kort og bratt bakke midtveis i løpet. Løypa skal være godt merket. Totallengden er på 4,3 km. Det blir tatt passeringstider halvveis i løpet ved Ytterlandstova, øverst i bakken inne på Sunnmøre Museum sitt område. Ved hovedhuset på museet på tilbakeveien, følger en samme vei tilbake til mål.


Vennligst ikke brett startnummeret og vennligst legg fra deg startnummeret, som også er tidtakerbrikke, i en plastkasse etter målgang. Vi bruker de opp igjen. Legg også fra deg sikkerhetsnåler atskilt i samme kasse. Dette gjøres både av miljømessige og av økonomiske årsaker.


Det blir utdeling av pokal til beste kvinne og mann etter løpet. Uttrekk av gavepremier.

Senere på kvelden kan du lese reportasje på kondis.no. Resultater finner du på eqtiming.no