Terminliste Tromsøkarusell vår 2021 (4 løp)

Løp

Dato

Tid

Dag

Navn

Lengde

1

10.06.2021

1900

Tor

Prestvannet-skibrua-Charlottenlund

4,6 km

2

15.06.2021

1900

Tir

Prestvannet-skibrua-Charlottenlund

4,6 km

3

22.06.2021

1900

Tir

Prestvannet-skibrua-Charlottenlund

4,6 km

4

29.06.2021

1900

Tir

Prestvannet-skibrua-Charlottenlund

4,6 km

Det lages en ny påmelding for Tromsøkarusell høst 2021
som vil bli i august - oktober 2021

Velkommen til å delta i Tromsøkarusell våren 2021
Her ønsker vi alle velkommen til å delta, uansett alder og fysisk form

Tromsøkarusell vår 2021 har 4 ukentlige løp i juni. Det kommer en ny karusell for høsten med mer (ca 10 løp)

Bedriftsidretten har i samråd med smittevernmyndigheten i Tromsø utformet retningslinjer for karusellen, for å sikre at det blir trygt for deg å delta. Bedriftsidrett følger de til enhver tid gjeldende nasjonale retningslinjene satt for mosjonsløp under Covid-19. Nye retningslinjer kan komme underveis. Endringer vil i så fall sendes direkte til hver deltaker. Alle må følge koronatiltakene listet opp nedenfor.

Vi har et øvre tak på 200 deltakere totalt, fordelt på heat med maks 25 deltakere i hvert heat, med minst 1 meter avstand mellom hver deltaker. Første heat starter kl. 19.00. Neste heat starter 2 minutter senere, kl. 19.02. Tilsvarende ift. øvrige heat. I hvert heat er det intervallstart med noen sekunder mellom hver deltaker.

Start og første del av traseen er så bred at 1 meter avstand kan opprettholdes mellom hver deltaker. Resten av traseen er så bred at det vil være mulig å passere hverandre med minst 1 meters avstand. Det vil være plassert håndsprit i startområdet. Husk å holde minimum 1 meters avstand til personer utenom egen familie.

Påmelding
Gjeldende smittevernregler tillater dessverre kun innbyggere i
Tromsø kommune å delta.
Meld deg på ved å klikke på det oransje feltet 'Påmelding' oppe til høyre.. Av smittevernmessige og praktiske årsaker ønsker vi ikke påmelding ved start.
Startkontingent: kr. 350
Aldersgrense: 15 år

Utlevering av fast startnummer fra Alfheim stadion/Idrettens Hus Tromsø, inngang sør, 3 etasje onsdag 9. juni fra kl. 1600-2100. Eventuelt vil vi sende e-post beskjed om andre hentetidspunkt.

Dette er koronatiltakene du må følge:

- Hold deg hjemme dersom du, eller noen du har vært i kontakt med de to siste ukene, har fått påvist smitte av koronavirus. Det samme gjelder dersom du har symptom på luftveisinfeksjon (feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand).

- Hold minimum 1 meters avstand til personer utenom egen familie.

- Benytt oppmerket oppvarmingsområde før start (for å holde øvrige deltakere borte fra de som skal starte).

- Hold høyre side når du løper.

- Det er lov å ta seg ut under løpet, men sørg for at du har nok krefter til å løpe minst 50 meter fra målområdet slik at ingen blir liggende på bakken rett etter målgang.

- Deltakere skal kun oppholde seg i løypa når de deltar i løpet. Unngå all trafikk i løypa mens løpet til andre deltakere pågår.

- Vi har ikke mulighet til å oppbevare verdisaker under løpet.

- Kom – løp – dra prinsippet

Dagen før hvert løp, sender vi e-post til alle påmeldte med mer praktisk info.