Info til løpere

Informasjon Riasten rundt 2020

 

Som alt annet vil også Riasten rundt 2020 preges av korona og smitteverntiltak. Myndighetene tillater per dags dato arrangementer med kun 200 deltagere. Dette resulterer i at vi dessverre ikke kan ha publikum inne på arenaen, men vi oppfordrer allikevel publikum til å komme seg ut i løypa for å se løpet og heie på deltagere. Årets løp vil som tidligere gå live på EQ-timing, så her kan man holde seg oppdatert underveis i løpet.

 

Om det blir åpnet for flere enn 200 deltagere vil det legges ut flere startnummer for salg. Det kan også bli mulighet for at vi kan tillate publikum inne på arenaen om tiltakene mykner opp. Uansett kjører vi kiosk og matsalg på arena slik at løpere kan få kjøpt det de trenger av mat og drikke, før og etter løpet.

 

Tidligere år har vi kjørt fellesstart med to grupper. Første start er for de som tar runden som en tur. Den andre starten er for de som løper og holder estimert fart raskere enn 5.20 pr km. Det kjøres samme opplegg i år, så det er viktig at alle som melder seg på velger starttid etter forventet fart.

 

Koronasituasjonen setter foreløpig en stopper for fellesstart med store puljer. Det vil derfor kunne avvikles med mindre startgrupper i hver fellesstart slik at vi opprettholder kravet om én meter avstand. Starten 13.30 vil f.eks kunne vare i ca 10-15 minutter der vi kjører ut puljer på fem og fem eller ti og ti. Mer info om dette sendes løpere i PM før løpshelga. Vi kommer til å gjøre det vi kan for at årets utgave kan gjennomføres på en trygg og sikker måte.

 

Refusjon av startkontingent ved sykdom/skade/avlysing
Ved sykdom/skade, eller om løpet må avlyses på grunn av uforutsette hendelser som arrangøren ikke kan forutse, blir det ingen ordning for refusjon av startkontingent for årets løp!

Nytt av året er at det arrangeres Hardhausbankett med Hardhausquiz på Kaffekråa i Ålen lørdag kveld. Her vil det bli matservering, quiz, underholdning og pub. Mer info kommer på juli.

 

Trenger du overnatting kan du finne alternativer på vår hjemmeside hardhausmerket.no. Ålen skisenter har fortsatt ledige leiligheter som passer perfekt for klubber/grupper med flere løpere.

 

Med dette vil vi ønske alle hjertelig velkommen til årets Riasten rundt 25.juli 2020. Påmelding skjer via EQ-timing. Lenken for påmelding vil legges ut på facebook og hjemmesiden hardhausmerket.no

 

 

For mer informasjon besøk vår hjemmeside: http://www.hardhausmerket.no